Overal en altijd kunnen werken

Wilt u overal en altijd bij uw gegevens kunnen? Als u werkt in de cloud is uw data altijd en overal beschikbaar. Daarnaast bent u niet afhankelijk van één werkplek. De cloud is een virtuele server die volledig is ingericht naar uw wensen.

Binnen de cloud zijn verschillende mogelijkheden, zoals een eigen omgeving met al je bestanden en de capaciteit aangepast naar uw wens. Ook is het mogelijk om alleen uw data op te slaan binnen de cloud.

Cloudoplossingen

Wanneer u documenten opslaat en software installeert in de cloud, kunt u altijd en overal bij uw gegevens.

Wilt u meer informatie?

Bij ieder bedrijf past een andere cloudoplossing. Twijfelt u welke van onze cloudoplossingen het beste bij uw organisatie past? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee en geven advies op maat.

Voor welke oplossing gaat u?

De terminalomgeving van Plus Automatisering

Op de terminalomgeving van Plus Automatisering wordt uw persoonlijke server geïnstalleerd waar medewerkers van uw bedrijf op kunnen inloggen. Hierbij beschikt uw server voldoende schijfruimte voor data. De server staat in een ruimte die hier geschikt voor is en er wordt elke avond een back-up gemaakt van de data van uw bedrijf.

Microsoft 365

Met Microsoft 365 heeft u overal toegang tot uw vertrouwde software (onder andere Word, Excel en PowerPoint). Alle programma’s binnen één online-pakket, dit houdt in dat u bestanden en e-mails op elk apparaat kunt openen. 

Microsoft 365 installeren op iedere werkplek binnen uw organisatie is mogelijk. Daarnaast biedt Plus Automatisering programma’s om een back-up te maken van alle opgeslagen data en mailboxen.

Windows 365

Windows 365 is een cloud omgeving waar u uw persoonlijke bureaublad, documenten en programma’s kunt openen vanaf elk apparaat. U hebt alleen een internetverbinding en een lokale werkplek of tablet nodig.

"Laten we samen een plan van aanpak maken!"

Volg ons ook op

"Laten we samen een plan van aanpak maken!"