telefoon:

0528-372391

Dienstverleners in ICT sinds 1988

+ Support

VoIP Telefonie - VoIP Telefonie

Hosted Telefonie, Hosted Voice, Hosted VoIP, VoIP bellen, Cloud telefonie zijn allemaal termen die worden gebruikt voor dezelfde dienst: vaste telefonie uit de Cloud. Met Hosted Telefonie beschikt u over een geavanceerde telefooncentrale met een groot assortiment aan functionaliteiten die de bereikbaarheid en professionaliteit van uw organisatie verhogen. Daarnaast bespaart u met Hosted Telefonie 40% tot 70% ten opzichte van uw huidige telefoniekosten.  

 

Voordelen Hosted Telefonie

  • Kostenbesparend
    Met Hosted Telefonie bespaart u 40% tot 70% op de kosten van zakelijk belverkeer en abonnementskosten. 
  • Uitgebreide functionaliteiten
    Een professionele uitstraling van uw bedrijf en een betere bereikbaarheid van uw medewerkers door de uitgebreide functionaliteiten van Hosted Telefonie.

 

Hoe werkt Hosted Telefonie?

Normaal gezien bevindt de telefooncentrale zich op de bedrijfslocatie en is de infrastructuur van telefonie- en dataverkeer gescheiden. Telefoonverbindingen komen tot stand via een analoge lijn en dataverkeer loopt  bijvoorbeeld over een ISDN-2 verbinding.

Met de VoIP technologie is het echter mogelijk om zowel telefonie als data over één IP-lijn te transporteren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van één van de verbindingen. Spraak (geluidsvormen) worden als data ingepakt en verzonden over een IP-netwerk, wat een kwalitatief hoogwaardige telefoonverbinding oplevert. Doordat de analoge lijnen niet meer worden gebruikt, is de telefooncentrale op locatie overbodig.

U krijgt met Hosted Telefonie de beschikking over een VoIP telefooncentrale in de Cloud. Met een VoIP telefooncentrale zijn de kosten voor de aanschaf, installatie en het onderhoud van een eigen traditionele telefooncentrale verleden tijd. Daarnaast komen telefoonverbindingen niet meer tot stand via telefoonaansluitingen maar op basis van IP-verbindingen. Dit zorgt ervoor dat Hosted Telefonie uitermate flexibel is. Een intern telefoonnummer kan aan een IP-adres gekoppeld worden waardoor een telewerker ook thuis of op een andere locatie via dat telefoonnummer bereikbaar is. 

VoIP Telefonie

Webdiensten - Plus Automatisering