telefoon:

0528-372391

Dienstverleners in ICT sinds 1988

+ Support

King Business Software

King Business Software

King Businesssoftware is de basis voor ieder dynamisch bedrijf.
Wij hebben geïntegreerde oplossingen voor mkb’ers in de handel, productie en zakelijke dienstverlening. Of nu gaat om Warehousemanagement, ERP of CRM King, de software van King heeft het.
 

King, scan en boek

De inkoop, snel en simpel verwerkt
Het invoeren en verwerken van facturen moet snel en gemakkelijk gaan. Er mogen geen fouten ontstaan en u wilt er zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. De software van King neemt u werk uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is het inscannen van papieren facturen of het inladen van pdf’s. King koppelt deze automatisch aan de juiste leverancier en maakt een boeking. U houdt zelf het overzicht en de controle en u bouwt tegelijkertijd een digitaal archief op.

 

King warehousemanagement

Altijd zicht op de magazijnvoorraad

Wist u dat dertMagazijnautomatiseringig procent van de tijd in het magazijn wordt besteed aan lopen? Met de inzet van King software brengt u dit percentage naar beneden, want u heeft de hele voorraad in één dashboard inzichtelijk. King Software is te gebruiken voor orderpicking, voorraadbeheer en het inventariseren van de hoeveelheden in uw magazijn. Hierdoor voorkomt u fouten die bij een handmatige verwerking gemakkelijk worden gemaakt. Dit maakt het hele proces snel, efficiënt en kostenbesparend.

King CRM

Klantgegevens 24 uur per dag bij de hand

Of u nu op een beurs staat of bij de klant aan de koffietafel zit: niets is zo vervelend als u klantcontact heeft en de gegevens van uw klant blijken onjuist, onvolledig of niet beschikbaar.

Met de software van King heeft u alle informatie in één systeem. Zo hebben alle medewerkers toegang tot dezelfde informatie via de laptop en de smartphone-app. Aantekeningen en verslagen van de buitendienst zijn in te zien en gemakkelijk te bewerken. Zo hoeft u niet later alsnog de gemaakte afspraken bij te werken of weer contact met de klant te zoeken.

 

King webshopkoppelingen

Meerdere webshops beheren vanuit één systeem

Heeft u meerdere webshops? Dan is het belangrijk om overzicht te hebben. Met King Software brengt u alle bestellingen, debiteuren en crediteuren en geleverde producten in één systeem overzichtelijk bij elkaar. Het resultaat is dat u altijd weet waar u aan toe bent. In één overzichtelijk systeem ziet u welke orders er zijn, welke producten er op voorraad zijn en welke leveringen nog uitstaan. Hierdoor bent u tekorten altijd één stap voor, waarmee u werkt aan wat elke webshopbeheerder wil: tevreden klanten die vaker terugkeren om te bestellen. 

 

King Productie

Inzicht in uw grondstoffen

Werkt u met grondstoffen of beheert u zelf de onderdelen voor uw eigen eindproduct? Ook dan is King software het systeem waarmee u inzicht krijgt in uw voorraad.
Met de software van King ziet u in één oogopslag hoeveel grondstoffen, hulpstoffen of eindproducten u nog heeft. En dreigt een tekort? Door ingebouwde controle kunt u tijdig bijsturen en voorkomen dat uw productie stil komt te liggen. 
King Software maakt het bovendien mogelijk om te produceren vanuit verkooporders. Vanuit de verkooporder wordt het productieproces bijgestuurd en heeft u gelijk inzicht in de benodigde hoeveelheden.

Wij zijn King dealer!

Bij Plus Automatisering krijgt u persoonlijk advies. Wij zorgen ervoor dat de software van King aansluit bij uw bedrijfsprocessen, zodat u het maximale uit uw software pakket haalt. Als gecertificeerd dealer helpen wij u graag bij de implementatie en bieden uitgebreide support.

Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op.


King software pakketten:


Webdiensten - Plus Automatisering