Meer oplossingen

Plus Automatisering biedt nog vele andere mogelijkheden die aansluiten op uw wensen binnen uw bedrijf of organisatie.

Wilt u meer informatie?

Plus Automatisering biedt verschillende oplossingen die voldoen aan uw wensen en behoeften. Wij helpen graag bij het adviseren, ondersteunen en installeren bij het inrichten van uw werkplek.

Voor welke oplossing gaat u?

KING Software

KING Software is de betrouwbare en betaalbare ERP-software voor het mkb. Van magazijnbeheer tot facturatie en klantenservice: voor elk proces heeft KING Software een goede oplossing. 

Het KING Expert Center Noord-Oost levert vernieuwende bedrijfssoftware aan het mkb. Al 30 jaar lang zijn zij expert in specialistische bedrijfsoplossingen, waarmee organisaties slimmer en medewerkers efficiënter gaan werken.

VoIP-zakelijk

VoIP is de benaming voor een telefooncentrale in de cloud. Dit betekent dat u telefoongesprekken kunt voeren, door gebruik te maken van het netwerk. Zo kunt u bellen en gebeld worden op elke locatie in Nederland.

AVG

AVG betekent Algemene Verordening Gegevensbescherming. De wet regelt hoe bedrijven en instellingen om moeten gaan met klantgegevens, security en datalekken. Dit houdt in dat u geregeld moet checken wat de huidige status van uw beveiliging is en het netwerk moet testen op kwetsbaarheden.

Plus Automatisering biedt verschillende programma’s aan die uw bedrijf helpt om aan de eisen van de AVG te voldoen.

"Laten we samen een concreet plan van aanpak maken!"

Volg ons ook op

"Laten we samen een concreet plan van aanpak maken!"