Het beste netwerk creëren wij

Uw ICT altijd bereikbaar, goed beveiligd en functionerend? Aangezien elk bedrijf een andere werkwijze heeft, zijn de wensen en behoeften aan ICT-oplossingen ook altijd verschillend. Plus Automatisering levert altijd een oplossing op maat. Van een compleet georganiseerd netwerk tot het beheer van werkplekken en van een cloudoplossing tot onderhoud.

Netwerk en beheer

Met onze gecertificeerde en ervaren medewerkers levert Plus Automatisering altijd een oplossing op maat.

Wilt u meer informatie?

Plus Automatisering biedt de mogelijkheid om werkstations te controleren, beheren en onderhouden. Wij kunnen het beheer en onderhoud van het netwerk, de servers en werkplekken op afstand voor u uitvoeren.

Voor welke oplossing gaat u?

Draadloos beveiligd netwerk

Een stabiel en veilig draadloos netwerk kantoornetwerk is tegenwoordig onmisbaar. Plus Automatisering creëert een draadloos netwerk bij u op kantoor. Het netwerk is eenvoudig uit te breiden met extra punten, zodat één groot netwerk wordt gevormd.

Back-up maken

Wilt u voorkomen dat u door een kapotte harde schijf, een virus of een menselijke fout alle bestanden kwijt raakt? Dit kunt u voorkomen door een back-up te maken van alle onderdelen die op uw online server of computer staan. Plus Automatisering biedt diverse programma’s om back-ups te maken.

Noodstroom

Wanneer uw bedrijf zonder stroom komt te zitten, bijvoorbeeld door een stroomstoring, kan dit voor grote problemen zorgen. Om zekerheid te creëren dat uw server blijft werken, is een noodstroomvoorziening de oplossing.

Periodiek onderhoud

Bij Plus Automatisering kunt u terecht voor zowel preventief onderhoud als voor reparatie. Hierbij wordt de voorkeur gegeven aan preventief onderhoud zodat uw netwerk niet stil komt te liggen. Dat betekent dat de technici van Plus Automatisering periodiek langskomen op een moment dat het u uitkomt.

"Laten we samen een plan van aanpak maken!"

Volg ons ook op

"Laten we samen een plan van aanpak maken!"