De efficiënte oplossing voor printwerk

Het aanbod van printers is erg uitgebreid, maar wat heeft u nu precies nodig? Plus Automatisering levert verschillende soorten printers, afhankelijk van de wensen binnen uw organisatie. Zo leveren we de voordeligste thuisprinters, maar ook grote multifunctionele printers en scanners voor uw hele bedrijf. Plus Automatisering biedt de mogelijkheid om de aangeschafte printers te installeren bij u op kantoor.

Printers

Wij leveren printers in alle formaten, van de voordeligste thuisprinter tot en met de meest professionele printer met hoge kwaliteit en afdruksnelheid.

Wilt u meer informatie?

Benieuwd welke printer het beste bij uw organisatie past of wilt u meer informatie over het leasen van een printer? Plus Automatisering helpt u graag om de beste oplossing te vinden voor uw bedrijf.

Voor welke oplossing gaat u?

Beveiligd printen

Hackers kunnen niet alleen via een computer of server binnendringen in het netwerk, maar ook via printers. Het is dus van belang dat uw printer ook goed wordt beveiligd. Plus Automatisering kan voor diverse oplossingen zorgen om uw printer te beveiligen (bijvoorbeeld met een toegangspasje).

Periodiek Onderhoud

Om uw printer(s) up-to-date te houden, biedt Plus Automatisering periodiek onderhoud. Dit houdt in dat we terugkerend bij u op locatie langskomen om de printer(s) te onderhouden en eventueel te repareren. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat er, volledig automatisch, nieuwe toners geleverd worden.

Leasing

Het is bij Plus Automatisering ook mogelijk om printers te leasen. Dit is inclusief onderhoud en benodigdheden. Wij denken graag met u mee over de leaseprinter die het beste bij uw bedrijf aansluit.

KYOCERA Document Solutions Nederland

Plus Automatisering is partner van KYOCERA Document Solutions Nederland. KYOCERA is een technologiebedrijf gespecialiseerd in documentoplossingen en services. 

Plus Automatisering kan een compleet assortiment KYOCERA-producten bieden, waaronder MFP’s (kleurenmultifuncitonals en zwart-witmultifunctionals) met print-, kopieer-, scan en faxfuncties.

"Laten we samen een plan van aanpak maken!"

Volg ons ook op

"Laten we samen een plan van aanpak maken!"