telefoon:

0528-372391

Dienstverleners in ICT sinds 1988

+ Support

Online marketing - Leer online marketing

Websites scoren nooit bij toeval. De best renderende sites zijn het resultaat van een slimme aanpak, gebaseerd op een grondige analyse van wat je doelgroep online doet en wil.

Die slimme aanpak willen wij samen met jou bedenken én uitvoeren.

Want natuurlijk maken wij graag je website. Maar voor ons houdt het daar niet mee op: daar begint het juist. Wij gaan daarom verder waar andere webbouwers ophouden en helpen jou met je online marketing.

 

Een greep uit de mogelijkheden:

 

  • Website strategie: Wat zijn de doelstellingen van de website, welke doelgroepen wil je bereiken en welke informatiebehoefte heeft deze doelgroep. We maken een analyse en schrijven een concrete aanpak voor het technisch realiseren van een website die klaar is voor zoekmachines en goed converteert.
  • Tekst en fotografie: Goed gevulde sites scoren beter dan pagina’s met weinig inhoud. We vullen de website met converterende teksten en zorgen voor visueel aantrekkelijke fotografie.
  • Video: Trek je bezoeker over de streep met een video, zoals een bedrijfspresentatie of een interview met een tevreden klant.
  • SEO: Google is slim, en wij snappen Google. Vanuit die insteek nemen wij je website onder handen en optimaliseren je webpagina’s voor zoekmachines. Je website wordt beter vindbaar en krijgt hogere posities in de zoekresultaten.

     

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gelijk contact met ons op.

 

Online marketing

Webdiensten - Plus Automatisering