Cloud werken

Werken waar en wanneer jij wil

Werken terwijl je onafhankelijk bent van je locatie? Dat kan. Als jij het liefst altijd met dezelfde gegevens wil werken, of je nou bij de klant staat of achter je thuis bent, dan moet dat kunnen. Wij regelen dit voor je: een aanbieding op maat en aanpasbaar in de tussentijd. Geen gedoe, gewoon altijd hetzelfde kunnen. zonder hoge eenmalige kosten.

Ga in de Cloud

Er is een mogelijkheid waarbij al deze voordelen voorkomen, de Cloud! De Cloud is niet alleen een opslagplaats, maar kan ook als netwerk gebruikt worden om op te werken. Hier kun je altijd verbinding mee maken, of je nu thuis of op het werk bent. Op de server staat alles centraal opgeslagen, zodat alles overzichtelijk bewaard wordt. Iedereen die erbij moet, krijgt toegang. Iedereen die voor zichzelf ruimte wil, krijgt een afgeschermde werkplek. Alles veilig en centraal opgeslagen.

Voordelen

Een heel groot voordeel van de Cloud is dat er geen hoge aanschafkosten zijn, dit gaat je duizenden euro’s besparen. Geen kosten aan hardware, onderhoud en beheer. Omdat je gewoon een vast bedrag per maand betaalt, hoef je niet af te schrijven. Wél zo overzichtelijk. Plus Automatisering maakt een aanbieding op maat en neemt jouw zorgen uit handen.

Meer smart hacks in je mail?

We zullen je geen spam sturen en we zullen je gegevens niet aan derden verstrekken.

    Ik wil niets missen

    Ook interessant