Websites en software op maat gemaakt

Op zoek naar een website of webshop op maat gemaakt, aangepast aan uw wensen? Het is belangrijk dat uw website of webshop en de presentatie van uw bedrijf, één geheel vormen.

Websites en webshops

Plus Automatisering bouwt websites en webshops altijd geheel passend bij uw bedrijf en met alle functionaliteiten die u wenst.

Wilt u meer informatie?

Elke website is maatwerk. Kom meer te weten over het ontwikkelen van een nieuwe website of webshop en neem contact op met de webdevelopers van Plus Automatisering.

Voor welke oplossing gaat u?

Domeinnaam

Een website start met het registreren van een domeinnaam. Plus Automatisering biedt ondersteuning bij het registreren van uw domeinnaam. Hierbij heeft u keuze uit verschillende extensies.

Hosting

Om uw website online te zetten, hebt u hosting – een eigen plek op het internet – nodig. Plus Automatisering biedt verschillende hostingpakketten en beschikt over eigen beheerde servers. Goede hosting is belangrijk om altijd bereikbaar te blijven. Wij gaan graag met u in gesprek over de beste hostingoplossing voor uw bedrijf.

Maatwerk

Voor maatwerkoplossingen kunt u ook bij de ontwikkelaars van Plus Automatisering terecht. van oplossingen voor in de fabriek tot plugins voor uw WordPress website. Onze ontwikkelaars denken graag met u mee over de oplossing die bij uw vraag past. 

Webshops

Plus Automatisering bouwt en beheert WooCommerce webshops. Hebt u wensen voor uw bestaande webshop die niet standaard mogelijk zijn WooCommerce? Dan kunnen wij de gewenste functionaliteit met een maatwerk-plugin vaak alsnog toevoegen. Ook kunnen wij de koppeling tussen uw King administratiepakket en uw WooCommerce webshop verzorgen.

"Laten we samen een plan van aanpak maken!"

Volg ons ook op

"Laten we samen een plan van aanpak maken!"