Kyocera

Toe aan een nieuwe printer?

Samenwerking met Kyocera Document Solutions Nederland

Vanaf mei is Plus Automatisering de nieuwe partner van Kyocera Document Solutions Nederland. Kyocera ontwikkelt al meer dan twintig jaar printers met een lange levensduur, die weinig afval produceren. Duurzaamheid, focus op kwaliteit en vooruitstrevende technologie zijn hoge prioriteiten. De producten van Kyocera worden wereldwijd gebruikt, geleverd en gewaardeerd.

Kyocera

De pluspunten van Kyocera

Het aantal documenten waarmee bedrijven en organisaties mee te maken krijgen groeit sterk. Daardoor ontstaan er steeds meer problemen met het verwerken van documenten. Om deze uitdagingen aan te gaan zijn de producten van Kyocera de geschikte, duurzame oplossing.

Duurzaamheid is een essentieel onderdeel bij het ontwerpen van Kyocera-producten. Tijdens de levensduur produceren Kyocera-printers ruim 85% minder afval. Dit komt omdat er minder onderdelen nodig zijn in het tonersysteem, dit draagt bij aan het milieu. Hieronder vindt u nog meer voordelen:

Kyocera Document Solutions…
  • Heeft reputaties als extreem betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.
  • Bespaart elke maand kosten.
  • Draagt bij aan duurzaamheid met diverse printers.
  • Staat bekend als een leverancier met een zeer lage Total Cost of Ownership (levensduurcyclus).
Kyrocera
Kyocera
Waarom kiest Plus Automatisering voor Kyocera?

Als partner van Kyocera Document Solutions blijft Plus Automatisering op de hoogte van de laatste updates en de nieuwste zakelijke trends en inzichten binnen de markt. Plus Automatisering kan als partner een compleet assortiment Kyocera-producten bieden, waaronder MFP’s (kleurenmultifuncitonals en zwart-witmultifunctionals) met print-, kopieer-, scan en faxfuncties. Bovendien biedt Plus Automatisering in tegenstelling tot andere partijen de mogelijkheid om de producten van Kyocera te leasen.

Daarnaast garandeert Kyocera snelle levertijden, namelijk levering binnen een week in Nederland. Kyocera biedt ook internationale dekking, directe levering van toners en flexibele servicecontracten.

Geïnteresseerd geworden naar dit product of meer informatie over het leasen van Kyocera-producten? Neem contact op met Marcel Verzijden of Rutger Lub van Plus Automatisering via 0528-372391.

Meer ontwikkelingen in je mail?

We zullen je geen spam sturen en we zullen je gegevens niet aan derden verstrekken.

    Ik wil niets missen

    Ook interessant